Barna Folyásom Van De Nem Jön Meg – Barna Folyás Vagy Vérzés Terhesség Alatt | Kismamáknak Kismamától

Sun, 10 Oct 2021 21:12:19 +0000
  1. Barna folyás de nem jön meg
  2. Meg a menstruacio
  3. Barna folyás vagy vérzés terhesség alatt | Kismamáknak kismamától

Azt mondta, hogy nem ígéri, hogy 1 hónap alatt helyreáll a rend, de max. 2-3 hónapon belül szinte biztos, és akkor jön végre a várva várt trónörökös is:) 2010. március 27. 13:54 snina Regisztráció: 2010-02-07 Hozzászólások: 10 sziasztok, van másnak is olyan, hogy együttlét miatt van enyhe (szinte minimális) vérzés pár nappal a menzi előtt? mikor együtt vagyunk, akkor olyan, mintha hozzáérne a méhemhez, ahol megbolygatja a nyálkahártyát, és emiatt véreznék. vagy nem tudom. :-S engem ez nagyon zavar. és mostanában meg már olyan is van (pedig régebben nem volt) hogy barnás folyásom van 1-2 napig előtte. ez mitől van, ha régen nem volt? 2010. március 29. 09:48 Regisztráció: 2008-08-15 Hozzászólások: 6236 Itt olvasd el a legalsót. Nem tudom, neked fájdalmas-e, de ahogy írja is ennek két oka van. Önmagában a mensi előtti barnázgatás, pecsételés 1-2 napig megengedett, viszont ha egyre több napig ilyen jellegű folyásod van mensi előtt, inkább menj el dokihoz. Ő mégis csak jobban tudja a dolgokat.

Barna folyás de nem jön meg

Figyelt kérdés A ciklusaim általában 28-30 naposak, az elmúlt hónapban a 32. napon jött meg, de rendszerint pontos! Ma a 33. napon járok és kevés barnás folyást észlelek néhány napja(ami nem szokott menszi előtt lenni)kb 2 hete fájnak a melleim. Nagyon szeretnék kisbabát, ezért reménykedem, szerintetek? Tesztet még nem mertem csinálni, félek még korai lenne. Volt valaki hasonló helyzetben? 1/7 anonim válasza: Igen, én egy hétig barnáztam, vártam, hogy biztos most jön meg és nem jött, most van egy kilenc hónapos kislányom. Sok sikert, kívánom, hogy sikerüljön! A barnázásra azért figyelj oda mert, ha egy hét után is megmarad akkor el kell menni orvoshoz, mert lehet, hogy hormonpótlásra van szükség én azt kaptam. 2010. dec. 16. 20:53 Hasznos számodra ez a válasz? 2/7 anonim válasza: Szia! Én is így voltam ebben a hónapban. 4 napig volt ez a barna folyás(ami eddig soha nem volt nekem), aztán a legnagyobb bánatomra megjött:-( Én is nagyon bíztam benne, hogy van odabent valaki, mert ahogy az előttem szóló is írta nagyon sokan vannak, akiknek terhesség miatt van ez a barnázáorítok neked, hogy a 2. táborba tartozzál és csak a kisbabóca jelezze neked, hogy ott azért írtam, hogy elkeserítselek, csak sajnos velem ez törté a jövő hónapban!

Ja, azt elfelejtettem írni (ez fontos lehet), hogy hüvelygombára utaló tüneteim voltak, és mikor el akartam kezdeni a kezelést, akkor jelentkezett a barnázás, azt hittem menzesz lesz, és így nem tettem fel a kúpot. A kisajkaim érzékenyek, fájnak érintésre, és hámlanak. Fertőzés esetleg?

barna folyásom van de nem jön megan

Meg a menstruacio

Olyan eset is létezik, hogy valakinek még kétszer-háromszor "megjön" a terhesség első hónapjaiban, valamint azt a jelenséget is sok kismama tapasztalja, hogy az első néhány hónapban azokon a napokon, amikor esedések lenne a havink, jelentkeznek a kedvenc "mikulásunk" előjelei, hasonlóan fájdogál a hasa, de végül természetesen nem jön meg, hiszen nem volt peteérés, és nem válik le a méhnyálkahártya. Fontos, hogy tudd, hogy a hormonális problémák jól orvosolhatóak gyógyszerekkel, és élénk vérzés esetén is lehetséges még a segítség!

  • Barna folyásom van de nem jön meg johnson
  • Szarvas kolbász recept spaghetti
  • Édes anna teljes film video 1
  • Barna folyásom van de nem jön meg williams
  • Menzesz helyett kevés barna folyás a 31. naptól, lehet terhesség jele?
  • Milka csoki története
  • Barna folyásom van de nem jön meg l
  • Barna folyásom van de nem jön meg martin
  • Lottószámok - hírek, cikkek az Indexen

Sajna ugyan úgy voltam, ebben a hónapban mint te és mivel soha nem volt nekem sem ilyen barnázás, nagyon reménykedtem, hogy most talán sikerütán megjött:-((Majd a menses után pár nappal, újra előfordult, de csak egy napig. Én valami hormon kavarodásra gyanakszom, úgyhogy januárban irány a glá sikert a babaprojekthez. Békés, boldog karácsonyt és egy gyermekáldásban gazdag új esztendőt kívánok! 2010. 21. 22:43 Hasznos számodra ez a válasz? 7/7 A kérdező kommentje: Nagyon szépen köszönöm a biztatást! Remélem neked is meghozza a szerencsét a 2011. Boldog karácsonyt és eredményekben gazdag Boldog Új Évet kívánok nektek! Kapcsolódó kérdések:

Barna folyás vagy vérzés terhesség alatt | Kismamáknak kismamától

barna folyásom van de nem jön meg lee

Érdeklődnék, hogy érdemes-e tesztet csinálni és lehetek-e terhes a barnás folyástól függetlenül, vagy csak késik a menstruációm (a menstruációs ciklusom 34-35 nap szokott lenni)? Előre is köszönöm válaszát! Kedves Hölgyem! Remélem Ön nem terhes és ezért szorítok Önnek! Terhességi teszt elvégzését javaslom most és egy hét múlva annak ismétlését llemes, nagyon szép, nyugodt estét jó éjszakát kívánok! Kezét csó László

1/16 anonim válasza: 2012. márc. 16. 01:14 Hasznos számodra ez a válasz? 2/16 anonim válasza: Talán beágyazódás... 3-4 nap múlva tesztelj! 2012. 08:23 Hasznos számodra ez a válasz? 3/16 A kérdező kommentje: Hát nem is tudom vasárnap szeretkeztünk utoljára a pá akk biztosan nem történt csak 1 napja késik a mentruációm de még sosem volt ilyen h elötte úgy görcsöljek mintjha már menstruálnék, lehet h fel vagyok fázva és az miatt érzem úerinted? 4/16 anonim válasza: Ja, hát ha védekeztetek akkor nem beágyazódás! Igen, lehet felfázás, stressz, ciszta vagy más egyéb! Lehet hogy megjön ma, van sok nő akinek barnázással kezdődik a mensije! 2012. 10:20 Hasznos számodra ez a válasz? 5/16 A kérdező kommentje: a megszakitésos módszerrel védekeztünk mindig igy szoktunk.. hát nemtudom jajj és bocsi az elsö kommentemben elirtam nem barna folyásom van hanem sárgás narancssárgámtudom h mi lehet reggel isarra keltem h görcsölök 6/16 anonim válasza: Akkor nem lehet hogy valami gyulladás? Az nagy görccsel jár és azt hiszem folyással is!

barna folyásom van de nem jön meg kelly